Minier med maxiudbytte
Home Up Minier med maxiudbytte Best Friend Ben Caricature TeleTubbies

Minier med maxiudbytte

 

 
basket Konkret er syv ud af otte kampe vundet med en samlet score på 279-122, og med et plus på over 150 points hersker der ingen tvivl om, at de har været konkurrenterne overlegne. Til stor glæde for trænerteamet, René Bonde og Jonathan Kurish, har ungerne hver gang været i stand til at følge den lagte taktik samtidig med, at hver enkelt spiller har holdt højt niveau hele sæsonen igennem.


Mesterminierne fra Birkerød. Bagest fra venstre: Træner René Bonde, Christian Albertsen, Mathias Villadsen, Jonatan Bakke, Kasper Pedersen, David Brandstrup, Oskar Balkemose og træner Jonathan Kurish. Forrest fra venstre: Mads Rasmussen, Jonas Salamon, Laurits Sehested, Frederik Flint og Rasmus Bonde.
 

Kammerater omkring kurven
Medvirkende til succesen er også, at drengene fungerer sjældent godt sammen rent socialt. Lige så gode, man er til at juble over resultaterne, lige så gode er man til støtte frem for at kritisere, når der falder en fejlaflevering hist og her. Den fine stemning har smittet af helt ud på sidelinien, hvor en stor flok af forældrefans følger holdet fra gang til gang.

Publiceret: 20. December 2006 10:45